VM 2016, trenerens oppsummering

Som kjent var Seahawkas Coed 6 med i VM for klubblag sist måned, en konkurranse de kvalifiserte seg til gjennom NM i 2015.
Nå er laget igjen på norsk jord, og Head Coach Mona Torvund har forfattet noen ord om hvordan mesterskapet har vært, på og utenfor matten:

Worlds 2016

Hverdagen har hentet inn igjen både utøvere og trenere som deltok i Worlds i Orlando for vel to uker siden og igjen sitter vi med dyrebare minner og erfaringer fra mesterskapet. Uken som ble tilbragt i statene ble godt utnyttet med besøk i Disney World, shopping i alle tenkelige butikker og soling både på strand og ved bassenget. Cheerleading hadde selvsagt en helt spesiell plass i løpet av dagene med både trening utendørs, samt innendørs og for ikke å snakke om det å få være tilskuer til blant annet de norske landslagenes prestasjoner i VM.

De leverte solide rutiner og har inspirert både utøvere og trenere til å jobbe enda hardere i kommende sesong. Team Norway Coed fikk 8.plass, mens Team Norway All Girl tok med seg bronse i sin kategori. Vi gratulerer!

For vår egen del og vår prestasjon gikk det dessverre ikke helt som vi hadde håpet på. Laget hadde noen fall begge dagene og fikk ikke vist seg fra sin beste side. Utøverne fikk virkelig presset seg til det ytterste og fikk kjenne på nervene som følger med et så stort mesterskap. Det var en sliten, men kampklar gjeng som reiste avgårde til USA og et par dager gikk med på å hente seg inn igjen etter reisen, men deretter var det fullt kjør.

På oppvarmingsmatten fikk vi en skade, men med god hjelp fra helsepersonell kunne utøveren gjennomføre rutinen begge dagene. Vi måtte også ta i bruk vår reserve til dag 2 og måtte derfor gjøre noen små endringer på rutinen. Utøverne gav virkelig sitt beste! Totalt endte laget på en 9.plass av 16 deltagende lag – noe vi selvsagt sier oss godt fornøyd med!

Dette har vært en utrolig reise som vi alle er kommet styrket ut av. Erfaringene er mange og lærdommen stor!

Vi vil rette en ekstra stor takk til alle foreldre og frivillige som har gjort dette mulig for oss. Og ikke minst vil vi gi en stor takk til våre fantastiske reiseledere Cherin Vervik og Brita Øygard som tok alle utfordringer på strak arm, dere er satt pris på av både utøvere og trenere.:)