Alexander Durazo ny sportsdirektør i Seahawks

Med signeringen av Alexander Durazo har Åsane Seahawks sikret ny, solid kompetanse for sesongen 2018. Amerikaneren, som opprinnelig er hjemmehørende i California har de siste årene hatt flere engasjementer i norske klubber, sist i Sandnes klubben Lura Bulls.

Foto: Jarle Magnus Henriksen

Durazo startet sin trenerkarriere i 2011, da som OL coach for tyske Lübeck Seals. I 2012 var han på plass i Kristiansand Gladiators, da som assisterende Head Coach, og som HC for klubbens U19 lag. Etter et kort opphold i Serbia, var han i 2014 med på å vinne Norgesmesterskapet med nettopp Gladiators. Et sveitsisk mesterskap kom året etter, da med Calanda Broncos. I 2016/17 har Durazo fungert som H.C. for Lura Bulls Elitelag, samtidig som han har hatt ansvaret for Luras juniorsatsing.

I Seahawks overtar Alexander Durazo etter Christian Detjen som klubbens sportsdirektør. Detjen selv vender tilbake til trenerrollen som H.C. for Seahawks Elite. Foruten å ha et overoppsyn med klubbens elitesatsing vil Durazo ha ansvar for juniorsatsingen, med spesielt fokus på U13 og U15.

Vi ser frem til samarbeidet og gleder oss til idrettsåret 2018 med Alexander Durazo i teamet 🙂