Tap for Seahawks i toppoppgjøret mot Oslo Vikings

38-0 mot den sannsynlige vinner av grunnserien. Oslo Vikings

Vi viste dette ble tøft. Vikings har alltid vært et topplag, i det minste i de siste 20 årene. Før møtet sto både Vikings og nykommerne fra Åsane med 3-0 i kamper hver, og oppgjøret på Frogner ville med all sannsynlighet avgjøre hvem som ville stå som vinner i grunnspillet, og dermed seriemester før vi lagene går i Play Off.

At dette trolig blir Vikings var ingen overraskelse, men at avstanden mellom Seahawks og Oslolaget var så stor, kom brått på. Rett nok har alle andre lag som har spilt mot Vikings på Frogner tapt med ca samme siffer, slik sett skiller ikke denne kampen seg ut.

Da webredaksjonen ba Sportslig leder Christian Detjen om en kommentar etter kampen bar svaret preg av galgenhumor: “Dette var dagen da gutter møtte voksne menn.”  

Men ok. Da vet vi hvor Norgestoppen ligger pr i dag, og så jobber vi videre ut fra det. Også denne kampen ble streamet, det var Vikings som sto som arrangør, men filming ble gjort av vårt etterhvert så kjente streamteam med Jon Bakken som leder. Kampen i sin helhet finner du her om du ikke så vår Livesending: