Bli med!

Ønsker du å være med? Åsane Seahawks er åpen for alle!

Amerikansk fotball
Ønsker du å prøve deg i amerikansk fotball, kan du ta kontakt med Trygve på tlf. 954 66 804 eller på e-post football [alfakrøll] seahawks.org eller dukk opp på trening for din aldersgruppe. Mer info om ditt lag finner du på menyen: Amerikansk Fotball – Ny i Seahawks.

Cheerleading
Ønsker du å prøve cheerleading dukk opp på trening for din aldersgruppe, ta kontakt med Charlotte på tlf. 986 70 801  eller på e-post cheerleading [alfakrøll] seahawks.org.

Dommer
Har du lyst å være dommer? I både amerikansk fotball og cheerleading er det behov for dommere. Som dommer får du god kompetanse innenfor idretten, et dommerkollegiet, og noen ekstra kroner. Ta kontakt med kontaktpersonen for idretten du ønsker å bidra i.

Foresatt
Er du forelder eller en annen person som ønsker å bidra på arrangement, kamper og konkurranser, ta kontakt med hovedstyret eller understyrene.

Sponsor
Er du vår neste sponsor så ta kontakt med hovedstyret på e-post styret [alfakrøll] seahawks.org.

Trener
Har du erfaring som trener og ønsker å bidra på den måten, så har vi alltid behov for flere engasjerte, som kan komme med nye innspill og se ting annerledes. Ta kontakt med kontaktpersonen for den idretten du ønsker å bidra i.

Innmelding
Har du deltatt på noen treninger og ønsker å fortsette må du melde deg inn i klubben. Da får du også tilsendt faktura for medlemskontingent og eventuell treningsavgift. Du får også tilsendt fra forbundet faktura på forsikring/lisens.

Forsikring og lisens
Alle utøvere må løse inn lisens for å delta på organisert aktivitet i regi av klubben. Lisensfaktura blir sendt deg når du melder deg inn i klubben gjennom lenken over. På siden til forbundet for lisens og forsikring finner du også skademeldingsskjema. Se forbundet nettside

Utmelding
Alle som slutter i Åsane Seahawks MÅ melde seg ut skriftlig. Dette gjøres ved å ta kontakt med understyret i respektive idrett; football [alfakrøll] seahawks.org eller cheerleading [alfakrøll] seahawks.org.

Her kan du melde deg direkte inn i klubben / Here you can sign up to join the team and become a Seahawks!