Støtt oss

Sponsor

Som de fleste idrettslag er vi avhengig av støtte fra nærmiljø og ressurspersoner. Som klubb kan vi ikke gi tilbake i form av penger, men vi kan markedsføre ditt firma på drakter/treningstøy, treningsarena, i nyhetsbrev og på nettside, samt facebookside.

Har du anledning til å støtte med penger er vi glad for det. Har du tjenester vi kan benytte så er det også kjempe flott. Det kan f.eks. være rimeligere treningstøy, førstehjelpsutstyr, treningsutstyr, trykking av plakater/programmer/vervekort og annet, rimelig webløsning, rimelig transport, hotellovernatting, cheersminke eller annet.

Ressurspersoner

Er du en ressursperson som ønsker å gi litt av din tid er vi veldig takknemmelig for det. Vi trenger hjelp i styrer og utvalg, på arrangement, kamper og konkurranser, på treningene og generelt i organisasjonen. Har du interesse for en av idrettene, enten som trener eller dommer, så hør fra deg.

Alle henvendelser ber vi dere benytte e-postadresse styret [alfakrøll] seahawks.org.

Grasrotandelen

Du kan også hjelpe oss ved å knytte ditt Norsk Tipping spillerkort til vårt idrettslag gjennom Grasrotandelen. Be tippekommisjonæren din knytte kortet ditt til organisasjonsnummer 987 370 769. Les mer her.

SAS

Reiser du med SAS kan du benytte CMP-kode «Hawks22«, da får vi SAS Credits for reisen din.

Supporter

Trykk her for å se hvilke supportereffekter vi selger.
stottespiller