West Coast Open 15

INVITASJON TIL

WEST COAST OPEN 2015

Bergen, 20.06.15

wco15

Norwegian Cheerleading and Dance Committee (NCDC) og Åsane Seahawks har gleden av å invitere til junior og seniorstevne med peewee-oppvisning den 20 juni i Bergen.

Dette blir årets cheersportarrangement på Vestlandet for peewee-, junior- og seniorlag!

West Coast Open finner sted i Haukelandshallen, Bergens største håndballhall!

Vi inviterer peewee-, junior- og senirolag til arrangementet. Det må være minimum 3 lag per kategori for at kategorien skal arrangeres. Ved færre enn 3 lag i en kategori, vil kategoriene på samme alderstrinn og gren bli slått sammen. For eksempel: ved mindre enn 3 lag i Cheer Junior Intermediate vil All Girl og Coed bli slått sammen.

Lag som trenger overnatting ordner det selv. Foretrukket partner er Scandic Hotels i Bergen Sentrum (www.scandichotels.no/sport – oppgi kode “D000025211”). Herfra er det 10 minutter med buss nummer 20 (gå av ved Hunstadsvingen og sørover til hallen), alternativt ta Bybanen til Kronstad og gå forbi Høgskolen i Bergen.

Priser:

T-skjorter

T-skjorter med West Coast Open logo på bryst kan bestilles for kr 120,-.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist for lag er 30. mai. Frist for innmelding av utøvere med navn og fødselsdato er 7. juni. Påmelding gjøres her eller sendes pr e-post til [email protected]. Mer detaljert informasjon med program, transport med mer kommer etter påmeldingsfristen.

Med sportslig hilsen

NCDC og Åsane Seahawks